Tack för ett toppenårsmöte!

Efter hjärtas årsmöte 2012. Foto: Anna-Maria Marklund.Efter hjärtas årsmöte 2012. Foto: Anna-Maria Marklund.

Igår hade Hjärta årsmöte, och det var min själ ett av de mest fantastiska politiska möten jag varit på!

Vår inbjudna gäst, Mona Sahlin, hade tagit fel på dag och dubbelbokat sig, men lovade att komma till oss senare under våren. Istället höll Mehdi Gharbi ett anförande om vad som hänt efter det att han fick Martin Luther King-priset och riktade ett stort tack till Hjärta, som han menade nu har en stor plats i hans hjärta.

Vi valde en ny styrelse, och jag vill välkomna Jon Bergeå och Amne Ali som nya för året, och rikta ett tack till Hibo Salad Ali som valde att kliva av. Vi fick också en ny revisor, Zakia Mirza och Wolfgang Panteleit blev revisorssuppleant.

Mötet avslutades med en enormt kreativ runda och mingel kring vilken verksamhet vi ska fokusera på under året, arbetsgrupper bildades och idéerna sprutade. Allt från båtutflykt med PRO, projekt om apartheid med Sydafrika och Palestina, kolloverksamhet, seminarium om antisemitism och allehanda artiklar diskuterades.

Det ser ut att bli ett bra år till för Hjärta!

En reaktion på ”Tack för ett toppenårsmöte!

  1. Pingback: Sydöst Kristna S byter namn till Hjärta Sydöst « Hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s