Ombuden till förbundsårsmötet utsedda

Stockholms stads socialdemokrater för tro & solidaritet får utse sju ombud till förbundets årsmöte, Hjärta nominerade Roshna Mahmoudi, Tamim Alameddine och Faid Issa, och Sydöst troende socialdemokrater (Hjärta sydöst) nominerade Lovisa Arvidsson.

Distriktet valde tyvärr ingen av dessa, men istället andra bra personer, som varit med länge; Gabi Winai Ström (nominerad från Bromma kristna socialdemokrater), Erik Lindberg (nominerad från Västerort kristna socialdemokrater), Åke Reisnert (nominerad från Norra innerstadens kristna socialdemokrater) samt Leif Mettävainio, May-Britt Carlsson, David Rutström och Carina Eriksson.

Tre föreningar, Hjärta, Södermalm och Sydväst är tillräckligt stora för att få utse egna ombud så även Anna Ardin (Hjärta), Bo Nordqvist (Södermalm) och Gunnar Carlsson (Sydväst) är ombud på förbundsårsmötet, men direktvalda av grupperna.

Vi vill gratulera de valda ombuden, och hoppas att de tar sitt ansvar för att lyssna in vad medlemmar av annan tro än kristen vill med förbundet, eftersom samtliga utsedda ombud är kristna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s