Cafékväll på tema rasism ikväll

Ola Karlman
Ola Karlman

Ikväll är det cafékväll med Hjärta!

Tid & plats: Idag onsdag den 16/5 kl 18-20, Sveavägen 68, Stockholm

Vi bjuder på mackor och kaffe/te och pratar om hur rasismen ser ut i Sverige idag och vad vi kan göra åt den bland annat. Gäster är bland andra Maryam Osman Sherifay från centrum mot rasism och Ola Karlman, fd ordf för Ungdom mot rasism.

Kom!

Alla medlemmar och andra intresserade välkomna.

Efter mötet stannar de som vill och kollar på Uppdrag granskning och pratar om den våg av rasism som väller över landets muslimer – oavsett religiösa och politiska uppfattningar – varje gång den här typen av program sänds.

5 reaktioner på ”Cafékväll på tema rasism ikväll

  1. Nej, det är inte programmet som är vågen. Programmet är snarare skalvet som får tsunamin att sätta igång. Att det blir ”muslimers brister” istället för kvinnors rättigheter som måste rättas till är ett problem till exempel.

   Gilla

 1. olof olofsson

  Läste motionen om minskad kontanthantering och funderar på varför motionären inte vill att man ska kunna härleda olagliga elektroniska transaktioner, det verkar skumt har hon själv gjort mkt sånt?

  Gilla

  1. Det handlar förstås inte om att skilja ut ”olagliga transaktioner” från andra, utan att man av integritetsskäl på samma sätt som med kontanter, ska kunna resa, handla på vissa butiker osv. Det handlar framför allt om mindre summor utan att man tappar kontrollen över var info om ens förhavanden hamnar. Det handlar inte om att dölja saker från polisen, utan om att dölja saker från svartsjuka äkta män och andra stalkers, om kändisar som vill slippa bli spekulerade om i skvallerpressen, om hotade personer, eller helt enkelt att man inte vill att företag ska kunna komma åt uppgifter om ens konsumtionsmönster.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s