Lyckad kampanj avslutad

På tre dagar fick vi ihop 7250 kronor när vi efterlyste 3000 för att köpa bussbiljetter til Diotel, 16, och Daravin, 25, som snabbt behövde komma hem till Rumänien. De fick biljetter till bussen som gick kl 8 i morse och 500 kronor var till fickpengar för resan. På måndag är de hemma.

TACK!! Till alla er som bidrog, ni är räddande änglar för killarna. Vi i Hjärta kommer nu att diskutera vad vi gör med resten, skicka gärna förslag! En humanitär akutfond är ett förslag som redan kommit in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s